Relacja z posiedzenia Zarządu Powiatu Grodziskiego,
które odbyło się 20 lutego 2019 r.
Podczas posiedzenia Zarząd Powiatu Grodziskiego zapoznał się projektem uchwały Rady Powiatu w sprawie diet przysługujących radnemu Powiatu Grodziskiego oraz zwrotu kosztów podróży służbowych i używania samochodów osobowych do celów służbowych. Projekt uchwały zostanie skierowany przez Komisję Statutowo-Regulaminową na sesję Rady Powiatu.
Wyrażono zgodę na objęcie honorowym patronatem Starosty Grodziskiego III Regionalnego Konkursu Gastronomicznego „Regionalne Podróże Kulinarne 2019”.
Zarząd podjął decyzje w sprawach indywidualnych mieszkańców.
Jesteś tutaj:
Menu boczne:
- INFORMACJE PODSTAWOWE
- ORGANY POWIATU
- STAROSTWO
- AKTY ADMINISTRACYJNE I PRAWO MIEJSCOWE
- UDOSTĘPNIANIE AKTÓW PRAWA KRAJOWEGO
- BUDŻET I RAPORT O STANIE POWIATU
- ZAMÓWIENIA PUBLICZNE I GOSPODAROWANIE MIENIEM
-
INNE DOKUMENTY
- Strategia Rozwoju Powiatu Grodziskiego na lata 2021-2027
- Strategia Rozwoju Powiatu Grodziskiego na lata 2014-2020
- Program Ochrony Środowiska dla Powiatu Grodziskiego do 2029 roku
- Informacje o środowisku i jego ochronie
- Informacje o zadaniach oświatowych
- Porozumienia
- Protokoły z kontroli
- Regulamin przyznawania honorowego wyróżnienia "Mecenas Kultury"
- PORADNIK INTERESANTA
- Dostępność
Główna treść strony
Główna treść strony
Posiedzenie ZARZĄDU POWIATU GRODZISKIEGO, które odbyło się w dniu 20 lutego 2019 r.
Dane administracyjne
Wytworzył: | Dominika Rakowieckia - Samodzielne Stanowisko Promocji Powiatu |
Wprowadził: | Elwira Strzelczyk, data: 21.03.2019 r., godz. 08.37 |
Ostatnia aktualizacja: | Elwira Strzelczyk, data: 21.03.2019 r., godz. 08.37 |
Czas | Administrator | Opis zmiany |
---|---|---|
21.03.2019 r., godz. 08.37 | Elwira Strzelczyk | Dodanie strony |